Ben jij 13 jaar of ouder?

Zit je ergens mee?

Als je op de middelbare school zit, dan kun je natuurlijk best wel eens ergens mee zitten. Soms zijn dat dingen die al langer spelen en soms heb je opeens behoorlijk last van iets wat je nog niet eerder hebt meegemaakt.

Het kan zich afspelen, op school, of thuis, bij je vrienden, of bij een club. Zo komen hier in mijn praktijk bijvoorbeeld jongeren die vaak ruzie met hun ouders hebben, of die het moeilijk vinden om vrienden te maken, die het lastig vinden om met hun verliefdheid om te gaan, die het moeilijk vinden om in het middelpunt van de aandacht te staan, die last van faalangst hebben of heel erg gespannen zijn, die onverklaarbare fysieke klachten hebben, die grip op hun dip willen krijgen, die pesten of gepest worden, die moeite hebben met de scheiding van hun ouders of het verlies van een dierbare, zich niet begrepen voelen, moeite hebben met concentreren of plannen en organiseren of…..Nou ja, je leest het al; er kan van alles aan de hand zijn en daar wil je dan wel graag van af!

Hoe los je het op?

Hier kijken we samen naar wat de oorzaak van je problemen zou kunnen zijn, maar vooral kijken we naar de oplossing en het leren omgaan met de moeilijke dingen! Want daar gaat het uiteindelijk om. We doen dat op een manier die bij jou past. Dat kan bijvoorbeeld zijn door te praten, oefeningen te doen, creatief bezig te zijn, een spelletje of wandelen in de Hout hier vlakbij.

Mijn motivatie waarom ik dit werk doe:

Ik vind jongeren leuk en ik wil graag meedenken om dingen op te lossen of makkelijker te maken. Zelf vond ik het ook niet altijd makkelijk als jongere dus ik denk dat ik best aardig wat van je begrijp. En ook denk ik dat ik veel kan leren van de jongere generatie; dus doe ik dit werk graag. Door mijn opleiding en ervaring met jongeren kan ik jou vast ook helpen om weer lekkerder in je vel te komen. Ik ben als het ware een coach die met je meedenkt. Je kunt hier gewoon vrijblijvend een keer langskomen om te zien of het wat voor je is. En trouwens, alles is vertrouwelijk, dus ik vertel niets door waarvan jij dat niet wilt.